top of page

Om oss

Vår Resa och Erfarenhet

Sedan 1994 har vi på AirVac Luft & Vacuumteknik varit dedikerade till att leverera kvalitativa lösningar inom fläkt- och ventilationsområdet.
Vår historia började med Håkan Bengtssons passion för fläktar, som efter över 10 år som säljare och produktansvarig inom fläktbranschen tog initiativet att starta sin egen verksamhet. År 1993 inleddes försäljningen av fläktar i egen regi, och 1994 etablerade vi oss som AirVac Luft & Vacuumteknik.
 
 

Under de första åren fokuserade vi på försäljning och distribution av fläktar och ventilationsystem. Redan år 1996 tog vi steget att sammanställa en omfattande produktportfölj bestående av fläktar från välkända tillverkare i både Europa och Asien. Med över 40 års gemensam erfarenhet har vi en unik förmåga att inte bara sälja fläktar, utan att rådgiva och välja rätt fläkt för det avsedda ändamålet, alltid med hänsyn till rätt pris.


 
Vi strävar alltid efter att uppnå det bästa resultatet för våra kunder. Genom att samarbeta med ledande tillverkare har vi skapat en diversifierad produktportfölj för att möta en mängd olika ventilationsbehov. Vårt fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa produkter som matchar våra kunders krav och förväntningar.
 
 

Om du söker en specifik fläkt som du inte hittar, eller som inte finns på vår webbplats, tveka inte att kontakta oss. Vi ser det som vår uppgift att lösa ditt fläktbehov på bästa sätt.
 
Kontakta Oss Idag!

Vår expertrådgivning

Breddat Utbud för Dina Behov

Ditt Behov är Vår Uppgift

Tekniska mässan 1998

Monter på Tekniska Mässan i Stockholm 1998

Håkan_Bengtsson

Håkan Bengtsson

-Till din hjälp i fläktdjungeln!

Fläktkatalog
AirVac Radialfläktar 1997
Fläktkatalog
AirVac Axialfläktar 1997
AirVac Sidokanalfläktar 1997
AirVac Sidokanalfläktar 2004

Några av våra tryckta fläkt-kataloger mellan åren 1996 och 2006

bottom of page